salamander

Salamander

Ferestrele şi uşile realizate din sistemul de profile pentacameral SALAMANDER STREAMLINE SL combină avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performantă de ultimă generaţie – ROTO NT - şi cu vitraje performante de până la 40 mm lăţime, menţinând aspectul estetic deosebit al tâmplăriei.

Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci şi tehnologia încorporată care îmbunăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o lăţime constructivă de 76mm, confera o excelentă izolare termică, ranforsări din oţel zincat de dimensiuni generoase, asigură stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului.

Suprafaţa cu o structură de mare densitate face STREAMLINE SL rezistent la intemperii şi foarte uşor de curăţat. Diferite folii imitaţie lemn la categoria culori standard (pe stoc), Stejar Auriu, Mahon, Tiama (Siena Noce), Stejar Închis (Mooreiche), Nussbaum precum şi o gamă variată de decoruri disponibile la comandă specială.

Datorită construcţiei extrem de robuste a profilului, ferestrele construite în sistemul STREAMLINE SL pot atinge valori prag de etanşare la apă şi permeabilitate la aer de până la 1050 Pascali, o valoare lider în comparaţie cu sistemele furnizate de ceilalţi producători de renume de sisteme de profile din PVC.