FERESTRE CONTERMON KFT

Folyamatosan rendelkezésére állunk, hogy az Ön befektetése egy megalapozott és intelligens pénzügyi döntés legyen.

A FERESTRE CONTERMON KFT olyan PVC és Alumínium nyílászárók forgalmazásával és beépítésével foglalkozik, amelyek bármilyen igényt kielégítenek.

Látszólag minden ablak egyformának tűnik, de a minőség különböző lehet, mivel a nem látható részletek is nagyon fontosak. Szakértőink segítenek az Ön számára legfelelőbb nyílászáró kiválasztásában, hiszen mi tudjuk, hogy nem csak termékekre, teljeskörű megoldásokra van szükségük.

Technikai és beépítő részlegünk magas szakértelme biztosítja a termékek kiváló minőségét. Nálunk minden ablak és ajtó egy megvalósult projekt, szolgáltatásaink kivételes szintűek. Ezek jelentik a különbséget a nyílászárók piacán.

Profi szakemberek dinamikus csoportja vagyunk, akik szorosan együttműködnek annak érdekében, hogy a legjobb minőségű nyílászárókat és szolgáltatásokat nyújtsák. Kereskedelmi igazgatónk 18 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Külön személyzet gondoskodik a tervezésről és a technikai tanácsadásról.

Cégünk ISO 9001: 2008 01-00298/09-06344 tanúsítvánnyal rendelkezik, ügyfeleink magánszemélyek és cégek egyaránt. Fő célunk ügyfeleink igényeinek teljeskörű kielégítése, elképzeléseiknek megfelelő termékek és szolgáltatások nyújtása révén.

Egyszerűen összefoglalva: Fejlődés MINŐSÉGET nyújtva. Elhivatottan dolgozunk, és ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal együtt szeretnénk fejlődni.