Salamander

Az öt kamrás SALAMANDER STRAMLINE SL profilokból készített ajtók és ablakok a profilrendszer egyedülálló előnyeit kombinálják a legkorszerűbb ROTO NT vasalatrandszerrel, és maximálisan 40 mm vastag üvegezéssel, kiváló esztétikai jellemzőket biztosítva.

Nem csak a rendszer kialakítása lenyűgöző, az alkalmazott technológia nagyban hozzájárul a kényelmes használathoz, és csökkenti az energiaköltségeket. A 76 mm szélességű ötkamrás rendszer kitűnő hangszigetelő, és a nagyméretű rozsdamentes acél belső merevítés stabilitást biztosít. A gyártáskor beillesztett dupla gumi tömítés nem ad esélyt a zajnak és a hideg hőmérsékletnek.

A profilrendszer magas sűrűségű felülete könnyen tisztíthatóvá, és az időjárással szemben ellenállóvá teszi. Többfajta fautánzatú vagy színes fóliázással is rendelhető.

A különlegesen robosztus felépítésnek köszönhetően a STREAMLINE SL profilrendszerből készített ablakok nagyon jó víztömítési értékkel rendelkeznek, és az 1050 Pascal légáteresztési érték, vezető helyre jelent többi neves PVC profilgyártó által készített rendszerekkel való összehasonlításkor.